ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL Α.Ε


Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL Α.Ε ιδρύθηκε τo 1964 από τον Λυμπαρίτ Τζιρακιάν και λειτουργεί ως Ανώνυμος Εταιρία, από το 1967 με βασική δραστηριότητα την βιομηχανική παραγωγή παντός τύπου σωλήνων χάλυβα. Λειτουργεί με τη σημερινή νομική της μορφή, ως Ανώνυμος Εταιρεία από το 1967(ΦΕΚ 310/27.04.1967).
Σήμερα, σχεδόν 60 χρόνια από την ίδρυσή της, όραμά της αποτελεί η διαρκής ενδυνάμωση της θέσης της, τόσο στην ελληνική, όσο και στην παγκόσμια αγορά, παρέχοντας ύψιστη, πιστοποιημένη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της.

Η εταιρεία εδρεύει από το 1967 έως σήμερα στα Οινόφυτα Βοιωτίας, σε ιδιόκτητη έκταση άνω των 80.000 τ.μ., ενώ κατέχει 20.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων παραγωγής, εμπορίας, διακίνησης, αποθήκευσης και γραφείων.
Κύρια δραστηριότητα της Σωληνουργείας Τζιρακιάν αποτελεί η εισαγωγή, παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία προϊόντων χάλυβα, όπως σωλήνες κατασκευών (θερμής και ψυχρής έλασης), γαλβανισμένοι σωλήνες, καθώς και η παραγωγή λαμαρινών και ταινιών χάλυβα, με κατάλογο προϊόντων που ξεπερνάει τους 250 διαφορετικούς τύπους προϊόντων.

Μέσα από την πολυετή, εδραιωμένη παρουσία της στο χώρο, η εταιρεία έχει ως στόχο τον συνεχή εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου της με νέα προϊόντα, όπως η εμπορία δοκών και μορφοσιδήρων παντός τύπου.

Τα προϊόντα που παραδοσιακά παράγει, σε συνδυασμό με τα προϊόντα που διαρκώς αναπτύσσει μέσα από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, καλύπτουν πλήθος εφαρμογών στον κατασκευαστικό κλάδο.

Αδιάλειπτο στόχο της Σωληνουργείας Τζιρακιάν Profil A.E αποτελούν οι επενδύσεις για διαρκή αναβάθμιση του μηχανολογικού της εξοπλισμού, με στραμμένη πάντα την προσοχή στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την ελαχιστοποίηση του ενεργειακού της αποτυπώματος.

Το σημαντικότερο όμως κεφάλαιο της εταιρίας το αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της, με διαρκή προσπάθεια για την εξέλιξή του, αλλά και την αύξηση των θέσεων απασχόλησης.

Εταιρικό ΒίντεοΟι εγκαταστάσεις μας


Η συνολική επιφάνεια των κτιριακών εγκαταστάσεων της εταιρείας ανέρχεται σε 19.496 τ.μ. και αφορά χώρους βιομηχανοστασίων, αποθηκών και γραφείων.

This site is registered on wpml.org as a development site.